fbpx Om Dieden-Ekodoor | Dieden-Ekodoor

Empty

0,00 kr

Om Dieden-Ekodoor

Välkommen till Dieden-Ekodoor
Vi säljer svensktillverkade garageportar, ytterdörrar, dörrar och tillbehör av högsta kvalitet!

Våra styrkor

För oss är hög kvalitet standard! För oss innebär kvalitet att våra produkter ska vara hållbara över tid. Dessutom håller vi ett brett sortiment för att du ska kunna hitta produkt som känns skräddarsydd efter dina behov. Finns inte produkten du önskar i vårt standardsortiment är vi flexibla och kan producera enligt dina önskemål till konkurrenskraftiga priser.

Tack vare vårt gedigna hantverkskunnande och vår långa erfarenhet kan vi leverera högkvalitativa produkter ur alla aspekter.

En annan hemlighet är att vi ligger i Broby och att vi till största del använder svenskt material och svenska underleverantörer. Därigenom får vi miljömässiga fördelar och kan ha en tät kontakt med underleverantörerna vilket gynnar produktkvalitet och leveranstid.

Vi är dessutom marknadsledande i Sverige avseende vipportar, slagportar och portar till radgarage. Vi har också Sveriges bredaste sortiment av portar till villagarage.

Affärsidé

Dieden-Ekodoor producerar ett brett sortiment av ytterdörrar och garageportar med hög kvalitet. Genom avtal med andra leverantörer tillhandahåller vi även andra närliggande produkter. Kunderna är återförsäljare, byggentreprenörer och husfabriker i Norra Europa, främst i Sverige. Genom tillverkning i Sverige och med utrustning som snabbt kan ställas om kan vi tillverka dörrar enligt kundens önskemål.

Certifiering och märkning

Alla ytterdörrar är CE-märkta. Underlag till CE-märkningen är provningar utförda av SP. Vi har miljö- och kvalitetscertifiering.