fbpx Våra bästa garageportstips | Dieden-Ekodoor

Empty

0,00 kr

Våra bästa garageportstips

Att köpa en ny garageport till sitt hem medför flera val. Det finns en del saker man bör ta hänsyn till när man köper en ny port. Självklart delar vi med oss av våra bästa tips.

Isolering

Börja med att se om du har ett källargarage, vidbyggt garage eller ett annat isolerat garage? Om du har någon av tidigare nämnda: Välj en fullt isolerad port. Med en fullt isolerad port kan du kontrollera energiåtgången mer noggrant. Dessutom blir portgången betydligt tystare och stadigare.

Dina mått är viktigare än våra

Mät din portöppning enligt våra anvisningar eller planera efter de mått som passar bäst vid nybyggnation. Vi erbjuder dig hundraprocentig måttanpassning. Det gör att infartsbredden aldrig minskar vid ett byte från en gammal port till en ny från oss.

Innertakets höjd

Har du lågt i tak, rör eller andra hinder i vägen? Då är slagport ett smart val. En slagport sparar plats i garaget eftersom dörrarna öppnas utåt. Den ena låses med spanjolett och den andra fungerar som gångdörr. Vill du, trots låg takhöjd, ändå ha en vipport? Vi på Dieden-Ekodoor löser det. Hör av dig, vi hjälper gärna till.

Djup

Är ditt garage inte tillräckligt djupt för att installera en takskjutsport kan du med fördel välja en vipport, den kräver inte samma djup in i garaget. Porten vippas in under garagets tak och har en välbeprövad konstruktion.
Vill du maximera utrymmet? Med en takskjutport sparar du plats i öppningen och får en bredare körbredd.
För att garantera rätt mått på din port, eller om du har frågor angående mätning rekommenderar vi att du kontaktar en av våra återförsäljare.

Motordriven

Med eller utan motor? En garageport med motor orsakar mindre slitage och förlänger portens livstid. Och kanske det bästa av allt – det är smidigt och bekvämt.