fbpx Välkommen Daniel! | Dieden-Ekodoor

Empty

0,00 kr

Välkommen Daniel!

Daniel Nilsson är ny säljare för Dieden-Ekodoor sedan ett par månader tillbaka. Just nu far han land och rike runt för att bekanta sig med alla våra återförsäljare. 
– Jag har en bakgrund som golftränare och arbetat med det i nästan tio år. Av en tillfällighet blev jag erbjuden ett arbete som säljare i samband med en golftävling, förklarar Daniel. 
Då golf är väldigt säsongsbundet längtade Daniel efter en tillvaro som var jämnare i flöde.  
– Arbetet med golfen och arbetet som säljare har många beröringspunkter. Man träffar så otroligt många människor. Det tycker jag är underbart. 
Daniel har nu en lång karriär som säljare bakom sig och är ute och träffar så många kunder som möjligt för Dieden-Ekodoor. 
– Jag delar Dieden-Ekodoors syn på verksamheten. Det handlar inte om att kränga produkter utan om att bygga ömsesidigt förtroende och långsiktiga samarbeten. Samarbeten som båda parter vinner på! 
Daniel avslutar med att förklara att han blev oerhört glad när han blev erbjuden tjänst hos Dieden-Ekodoor. 
– Det är härligt att få arbeta tillsammans med ett företag som är så hantverksmässigt kunniga och dessutom kvalitetsmedvetna. Jag är dessutom uppvuxen i närheten av Broby där Dieden-Ekodoor ligger. Det ger en extra stolthet till mitt arbete!