fbpx Tips vid val av ytterdörr! | Dieden-Ekodoor

Empty

0,00 kr

Tips vid val av ytterdörr!

Oavsett vilken fasad, färg eller stil du har på ditt hus – så finns det en dörr för dig!

Dieden-Ekodoor erbjuder säkerhetsklassade ytterdörrar, för att du ska känna dig trygg. Stäng ute tjuvar, rök, brand och oönskade ljud med en ytterdörr i snygg design. Din ytterdörr ska även vara välisolerad mot väder och vind!

 

En ny ytterdörr ger hela huset ett nytt uttryck. Du kan välja att förstärka husets karaktär eller bryta av med en färgklick och skapa en spännande effekt? Oavsett så har vi en dörr för dig och dina önskemål. Söker du något som du inte hittar i vårt sortiment? Inga problem! Vi har hög kompetens, är anpassningsbara och har ofta möjlighet att erbjuda dig en specialtillverkad, måttanpassad lösning om så önskas. Dieden-Ekodoors dörrar kan fås i valfri NCS kulör.

 

 1. Vårt första tips är att testa dig fram med hjälp av vår Dörrväljare. Med vår Dörrväljare kan du i lugn och ro prova olika utseenden av ytterdörr mot olika fasader.
   
 2. Se det från den ljusa sidan! Bokstavligen. Ljuset är otroligt viktigt, så se till att fundera på om du ska välja sido- eller överljus eller något form av glas i dörren.
   
 3. En dörr av hög kvalitet är A och O. Din dörr ska stå emot väder och vind under många år, så välj en CE-märkt dörr med lång form- och produktgaranti. Alla Dieden-Ekodoors dörrar har 15 års formgaranti och 5 års fabriksgaranti.
   
 4. Du vill känna dig trygg och säker i ditt hem – välj en dörr med säkerhetsklassning RC3, vilket innebär att dörren klarar de senaste hårda säkerhetskraven för inbrottsförsök.
   
 5. Din dörr bör även ha en gedigen ljudisolerad konstruktion som stänger ute allt besvärande ljud.