fbpx Så skapar du en inbjudande entré | Dieden-Ekodoor

Empty

0,00 kr

Så skapar du en inbjudande entré

Din entré är det första du möts av när du kommer hem. Det är också det första dina gäster möts av, därför vill du skapa en entré som känns välkomnande. 

Din dörr är i centrum av entrén, med den som utgångspunkt kan du med hjälp av sido- och överljus skapa en ljus och härlig hall. När dagsljuset strålar in upplevs hela hallen som rymligare och mer välkomnande. Andra komponenter som också lyfter din entré är krukor, blommor, ljuslyktor och lampor. 

Att endast använda sig av överljus skapar en mer privat entré, samtidigt som du får ett ljusinsläpp. Du kan också kombinera ditt överljus med ett sidoljus med ett insynsskyddat glas, vilket ger dig bra ljusinsläpp utan att tumma på det privata. Om du sätter sidoljus på båda sidorna om dörren, skapar du en välbalanserad symmetri.

Vi har ett stort utbud av standardmått – men skräddarsyr också entrépartier efter våra kunders idéer. Här kan du se våra alternativ av överljus och sidoljus

Alla våra dörrar går att få som pardörrar. En pardörr förmedlar ett gediget och pampigt intryck. Pardörrar är en specialitet som vi är kända för. Vi gör även pardörrar till smala öppningar och gör då dörrhalvorna olika breda utan att det syns. Olika delning kräver erfarenhet och hantverkskunnande. Det finns hos oss!