Empty

0,00 kr

Om Dieden-Ekodoor

Välkommen till Dieden-Ekodoor
– ett välkänt namn inom dörr- och garageportbranschen sedan många år tillbaka.

Vår styrka

Vår styrka är hantverkskunnande och konstruktion som ger produkter med hög kvalitet. Vi kan också tillverka efter kundspecifika önskemål till konkurrenskraftiga priser.

Dieden-Ekodoor är dessutom Sveriges ledande tillverkare av vipportar och slagportar. Idag är Diedenporten marknadsledande på portar till radgarage och vi har Sveriges bredaste sortiment av portar till villagarage. Vi tillhandahåller både vipp-, slag- och takskjutportar.

Dieden-Ekodoor ligger i Broby och här tillverkas våra ytterdörrar och portar. Vi använder till största delen svenskt material och svenska underleverantörer. Därigenom får vi miljömässiga fördelar och kan ha en tät kontakt med underleverantörerna som gynnar produktkvalitet och leveranstid. 

Affärsidé

Dieden-Ekodoor producerar ett brett sortiment av ytterdörrar och garageportar med hög kvalitet. Genom avtal med andra leverantörer tillhandahåller vi även andra närliggande produkter. Kunderna är återförsäljare, byggentreprenörer och husfabriker i Norra Europa, främst i Sverige. Genom tillverkning i Sverige och med utrustning som snabbt kan ställas om kan vi tillverka dörrar enligt kundens önskemål.

Certifiering och märkning

Alla ytterdörrar är CE-märkta. Underlag till CE-märkningen är provningar utförda av SP. Vi har miljö- och kvalitetscertifiering.

Facebook Instagram Instagram