fbpx ABK är nöjda återförsäljare till Dieden-Ekodoor | Dieden-Ekodoor

Empty

0,00 kr

ABK är nöjda återförsäljare till Dieden-Ekodoor

En av Dieden-Ekodoors återförsäljare är bygg- och montageföretaget ABK Tekniska i Blekinge. ABK arbetar med såväl privatkunder som företag.

– Dörrarna och garageportarna från Dieden-Ekodoor väldigt enkla att sätta in. Det är bara att sätta karmen rakt så passar dem, berättar Mathias Nilsson, snickare på ABK. En del dörrar får man justera och justera, men de här är bara att montera.

En anledning till att ABK Tekniska rekommenderar just våra dörrar till sina kunder är, enligt Mathias Nilsson, att dörrarna tillverkas noggrant, och gångjärn och urfräsningar är av hög kvalitét. Att produkterna även förpackas bra är också av stor vikt.
– Ett av de största problemen vi har med andra företag är att produkterna väldigt ofta skadas under transporten. Men med Dieden-Ekodoor levereras de bra emballerade och kommer hela fram till oss, säger Mathias.

Med mer än 110 års erfarenhet i dörrbranschen vet vi på Dieden-Ekodoor hur man bygger robusta dörrar och garageportar av högsta kvalité.
– Vi vet att det är bra produkter vi lämnar efter oss. Hela vägen från produktion till slutmontering funkar väldigt bra med Dieden-Ekodoor.